ΠΑΟΚ: Χωρίς Λι κόντρα στον Ολυμπιακό

ΠΑΟΚ: Χωρίς Λι κόντρα στον Ολυμπιακό

Δίχως τον Άντονι Λι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Αμερικανός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο.

O ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό για την Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να αντιμετωπίζει μια απουσία, που ακούει στο όνομα Άντονι Λι.

Ο Αμερικανός εμφάνισε έντονα συμπτώματα ίωσης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ώστε να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και έτσι δεν θα δώσει το παρών στο ματς με τους Ερυθρόλευκους.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την προπόνηση, ο Έλληνας τεχνικός έδειξε βίντεο στους παίκτες του με την ανάλυση του αντιπάλου, ενώ έκανε και τακτική στο γήπεδο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Με ένα νέο πρόβλημα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ mateco, που θα έχει μία σημαντική απουσία ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό (Δευτέρα 4/4 στις 17:00).

Ο Άντονι Λι παρουσίασε έντονα συμπτώματα ίωσης και για τον λόγο αυτό χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Αναπόφευκτα ο Αμερικανός σέντερ δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση της ομάδας και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ήταν ένα ακόμη πρόβλημα που προέκυψε και το οποίο προστίθεται στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε και συνεχίζει να αντιμετωπίζει από την αρχή της σεζόν η ομάδα.

Χωρίς τον Λι και με τον κόουτς Λυκογιάννη να αναζητεί λύσεις εκ των έσω και μέχρι την έλευση του Νέιτ Ρένφρο, του νέου Αμερικανού παίκτη του ΠΑΟΚ mateco, το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και προπόνηση τακτικής».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ