Άρης: Φεύγει για Βαλένθια ο Χάνλαν, επιστρέφει ο Κέλι

Άρης: Φεύγει για Βαλένθια ο Χάνλαν, επιστρέφει ο Κέλι

Ανακατατάξεις στον Άρη καθώς ο Ολιβιέ Χάνλαν αποχωρεί με προορισμό τη Βαλένθια και ο Τζέιμς Κέλι αναμένεται να επιστρέψει.

Σε νέα διαδικασία αναδιαμόρφωσης του ρόστερ του μπαίνει ο Αρης. Γεγονός που προκύπτει μετά την πρόταση που έχει στα χέρια του ο Ολιβιέ Χάνλαν για να «μετακομίσει» στην Ισπανία για τη Βαλένθια.

Προσέγγιση που ενδιαφέρει τον Καναδό γκαρντ, ο οποίος έχει όρο στο συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» να μπορεί να φύγει από την ομάδα με την αλλαγή ημερολογιακά της σεζόν (σ.σ. από την έλευση του 2022 και έπειτα). Το ζήτημα βρίσκεται σε διευθέτηση λεπτομερειών για την πραγματοποίηση της μετακίνησης, από την οποία αναφέρεται πως οι Θεσσαλονικείς θα έχουν οικονομικό αντάλλαγμα.

Η διαφαινόμενη απώλεια του Χάνλαν προκύπτει τη στιγμή που όλα δείχνουν πως θα επανακάμψει στον Αρη ο Τζέιμς Κέλι. Ο Αμερικανός σέντερ βρίσκεται από τις αρχές Φεβρουαρίου με άδεια στις ΗΠΑ, λόγω οικογενειακού προβλήματος.

Στο πέρασμα των εβδομάδων η κατάστασή που αντιμετώπιζε φαίνεται πως διευθετήθηκε, δεδομένο που σε συνδυασμό και με τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του στην πατρίδα του, ανοίγουν το δρόμο για να τεθεί ξανά στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ