Λάρισα – ΠΑΟΚ 74-70

Λάρισα – ΠΑΟΚ 74-70

Η Λάρισα επιβλήθηκε του ΠΑΟΚ με σκορ 74-70, κάνοντας σημαντικό βήμα για το κυνήγι της οκτάδας, ενώ την ίδια στιγμή, ο Δικέφαλος του βορρά μπαίνει σε... περιπέτειες για την παραμονή.

Μια πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στο κυνήγι της οκτάδας που οδηγεί στα πλέι-οφ έκανε η Λάρισα, η οποία και επικράτησε με σκορ 74-70 του ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Με αυτή την ήττα, ο Δικέφαλος του βορρά φαίνεται να μπαίνει σε… μπελάδες όσον αφορά την παραμονή, όμως η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έχει την τύχη στα χέρια της ώστε να ξεφύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από αυτήν την κατάσταση.

Κορυφαίος για το σύνολο του Φώτη Τακιανού ήταν ο Στέφαν Μούντι με 16 πόντους, ενώ από 10 πρόσθεσαν οι Τζέιλεν Χάντσον και Ντεβόντε Γκριν. Από την άλλη πλευρά, 17 πόντους είχε ο Ζερμέιν Λοβ, ενώ ο Ντιμίτρι Ρίβερς μέτρησε 15.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά αμφίρροπο, με τον ΠΑΟΚ να είναι εκείνος που κατάφερε να βρεθεί στο +1 με τη λήξη του (18-17), δείχνοντας να πατά ελάχιστα καλύτερα στο παρκέ. Στη συνέχεια όμως, η Λάρισα έτρεξε ένα επιμέρους 21-15, που της έδωσε τα ηνία του ματς, και μια μικρή διαφορά της τάξης των πέντε πόντων (38-33) για να διαχειριστεί στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, ο Ιωνικός δεν κατέβασε ταχύτητα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, καταφέρνοντας όσο περνούσε η ώρα να αυξήσει λίγο παραπάνω τη διαφορά του από τον Δικέφαλο του βορρά, που όμως έβρισκε τον τρόπο να μένει σε απόσταση βολής. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς και να κυνηγήσει τη νίκη, όμως η Λάρισα έδειξε ψυχραιμία στα τελευταία κρίσιμα λεπτά, καταφέρνοντας να εξασφαλίσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 38-33, 57-48, 74-70

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ