Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας 68-61

Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας 68-61

Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να βάλει τέλος στο σερί των τριών αρνητικών αποτελεσμάτων που είχε, επικρατώντας με σκορ 68-61.

Έπειτα από τρία αρνητικά αποτελέσματα, ο Κολοσσός Ρόδου επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας με σκορ 68-61 του Προμηθέα Πάτρας εντός έδρας, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Basket League.

Έτσι το σύνολο του Ηλία Καντζούρη βελτίωσε το ρεκόρ του στο 11-8 παραμένοντας έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, και συνεχίζοντας την μέχρι τώρα εξαιρετική του πορεία. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου, έπεσε στο 11-6 έχοντας όμως τα λιγότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Κορυφαίοι για τους Ροδίτες ήταν οι Σον Μίλερ και Στέφαν Ποτ με 13 πόντους έκαστος, ενώ Βαγγέλης Μαργαρίτης πρόσθεσε άλλους 12. Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Αγραβάνης μέτρησε 14 πόντους, 13 ο Τζεράι Γκραντ και 12 ο Τρέβις Σίμπσον.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Κολοσσός ήταν σχετικά καλύτερος, επιβάλλοντας τον ρυθμό του και κρατώντας μια μικρή διαφορά σε όλο το 20λεπτο, καταφέρνοντας έτσι να πάει στα αποδυτήρια όντας στο +7 (35-28) και δείχνοντας να ελέγχει το ματς.

Στην τρίτη περίοδο ο Προμηθέας προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και μπόρεσε να μειώσει και να μπει για τα καλά στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Όμως οι Ρωδίτες «καθάρισαν» στο τελευταίο δεκάλεπτο, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα και έτσι έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 17-13, 35-28, 50-46, 68-61

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ