Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Σαντ-Ρος, έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Νέντοβιτς

Παναθηναϊκός: Κανονικά ο Σαντ-Ρος, έβγαλε μέρος του προγράμματος ο Νέντοβιτς

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έδωσε κανονικά το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, ενώ ο Νεμάνια Νέντοβιτς έβγαλε μέρος του προγράμματος.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της αυριανής (11/4) αναμέτρησης του κόντρα στον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Basket League που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποια ομάδα θα κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας.

Η σημερινή (10/4) προπόνηση του «τριφυλλιού» είχε ευχάριστα για τον Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος να παίρνει κανονικά μέρος με την υπόλοιπη ομάδα. Θυμίζουμε πως ο Κουβανός είχε αισθανθεί ενοχλήσεις στις αρχές του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε και προφυλάχθηκε.

Και τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ, καθώς μέρος του προγράμματος έβγαλε ο Νεμάνια Νέντοβιτς και ουσιαστικά τίθεται κανονικά στη διάθεση του Πρίφτη για το μεγάλο ματς με τους Ερυθρόλευκους. Ο Σέρβος είχε χτυπήσει στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άλμπα στο Βερολίνο και δεν αγωνίστηκε με τη Φενέρ.

Έτσι λοιπόν ο Παναθηναϊκός αναμένεται να έχει στη φαρέτρα του δύο πολύ σημαντικούς παίκτες για το ματς κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ