Νέντοβιτς: «Τα λέμε την Δευτέρα»

Νέντοβιτς: «Τα λέμε την Δευτέρα»

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς τραυματίστηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα, ώστοσο έσπευσε να στείλει μήνυμα ότι θα δώσει το παρών στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου με 87-78 για την 19η εξ’ αναβολής αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο άπαντες πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς τρία λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο Σέρβος γύρισε τον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού και επιστρέφει άμεσα στην Αθήνα για εξετάσεις και θεραπείες. Φυσικά ο στόχος του Σέρβου γκαρντ είναι να προλάβει το ντέρμπι της ερχόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Ο Νέντοβιτς με μια ανάρτηση στο Twitter ενήμερε πως ενημέρωσε ότι θα κάνει τα πάντα για να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο λόγο που απενεργοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, λέγοντας πως το έκανε από μόνος του.

Αναλυτικά όσα έγραφε ο Σέρβος γκαρντ: 

«Επειδή έγινε μεγάλος θόρυβος για τον λογαριασμό μου, μόλις γύρισα απλά για να πω πως τον απενεργοποίησα μόνος μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για κάποιον να τον απενεργοποιήσει από την στιγμή που απλά ανέφερα γεγονότα. Ενθαρρύνω όλους να κάνουν ένα διάλειμμα από τα social media, γιατί χθες το βράδυ κοιμήθηκα 8 ώρες και 28 λεπτά και νιώθω υπέροχα. Τον απενεργοποιώ ξανά οπότε γεια και θα σε δω την Δευτέρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ