Σερέλης: «Ο Κολοσσός κέρδισε αλλά του δώσαμε το δικαίωμα»

Σερέλης: «Ο Κολοσσός κέρδισε αλλά του δώσαμε το δικαίωμα»

O Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα του Λαυρίου από τον Κολοσσό, αναφέροντας πως οι Ροδίτες νίκησαν επειδή η ομάδα του το επέτρεψε.

Το Λαύριο δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου και ηττήθηκε, με τον Χρήστο Σερέλη να στέκεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του έκανε την καλύτερη της εμφάνιση στα τελευταία ματς, όμως επέτρεψε στους Ροδίτες να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν εκείνοι τη νίκη.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Σερέλης:

«Κάναμε σημαντικά λάθη στην άμυνα όταν είχαμε τη διαφορά των 7 πόντων και δεχθήκαμε δύο κρίσιμα τρίποντα από τον Μομίροφ. Ήταν η καλύτερή μας εμφάνιση στα τελευταία παιχνίδια, δικαιούμασταν τη νίκη. Ο Κολοσσός κέρδισε αλλά του δώσαμε το δικαίωμα, έπρεπε να ελέγξουμε καλύτερα το παιχνίδι.

Κάναμε κρίσιμα λάθη, μπορεί και από ενθουσιασμό για μια καλή εμφάνιση. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, θέλαμε περισσότερες νίκες, κάνουμε μια προσπάθεια για να τις φέρουμε. Επόμενο ματς είναι με τον Παναθηναϊκό, θέλουμε να.. μαζέψουμε την ομάδα και να πάμε παρακάτω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ