Λαρεντζάκης: «Η δουλειά μας τώρα αρχίζει μετά το πολύτιμο διπλό στο ΟΑΚΑ»

Λαρεντζάκης: «Η δουλειά μας τώρα αρχίζει μετά το πολύτιμο διπλό στο ΟΑΚΑ»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για το διπλό του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας πλέον το προβάδισμα για την κατάκτηση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι-οφ της Basket League.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ, χαρακτήρισε τη νίκη επί του «τριφυλλιού» πολύτιμη, ενώ αναφέρθηκε και στο επικείμενο ματς των Ερυθρόλευκων κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας.

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Στο προηγούμενο blog μου πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είχα πει πως είμαστε σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και πως έπρεπε να το επιβεβαιώσουμε στο παρκέ. Έτσι και έγινε!

Καταφέραμε να πάρουμε ένα πολύτιμο διπλό στο ΟΑΚΑ που μας επιτρέπει να έχουμε τον πρώτο λόγο στην κατάκτηση του απόλυτου πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ. Η δουλειά μας, όμως, σε καμία περίπτωση δεν έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει! Άλλωστε καμία νίκη και κανένα πλεονέκτημα δεν σου δίνει από μόνο του τον τίτλο του πρωταθλητή…

Στην παρούσα φάση αυτό που έχει προτεραιότητα για εμάς είναι να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Και για να το πετύχουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στην Stoiximan Basket League, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση στην Πάτρα.

Ο Προμηθέας μια ομάδα με καλό ρόστερ, για αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, ώστε να επιστρέψουμε με το διπλό. Θα επαναλάβω πως ναι μεν είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, όμως, θα πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύουμε στο παρκέ… Πιστεύω πως αυτό θα κάνουμε και αύριο!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ