Πρεμιέρα στην 22η αγωνιστική της Basket League

Πρεμιέρα στην 22η αγωνιστική της Basket League

Mε τέσσερεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Basket League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Λάρισα.

Η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Basket League ανοίγει σήμερα με τέσσερεις αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 17:00 και τον Ολυμπιακό στις 20:00 να υποδέχεται την Λάρισα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Αρχικά στις 17:00 ο Ηρακλής υποδέχεται στο Ιβανόφειο τον τον Κολοσσό Ρόδου, με αμφότερες τις ομάδες να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, έχοντας φυσικά διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενεί τον Απόλλων Πάτρας στο PAOK Sports Arena, με σκοπό να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα καθώς προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ οι φιλοξενούμενοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους.

Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον διεξάγεται στις 17:00 με το Περιστέρι να υποδέχεται τον Άρη, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τις συνεχόμενες ήττες τους στο πρωτάθλημα.

Τέλος στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας στις 20:00 ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Λάρισα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας σε μια πρόβα πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με την Μονακό για τα playoffs της Euroleague. Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες και η μια μάλιστα επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους για να πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στα παιχνίδια κόντρα στη Μονακό.

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο (16/04)

Ηρακλής – Κολοσσός (17:00)

Περιστέρι – Άρης (17:00)

ΠΑΟΚ – Απόλλων Πάτρας (17:00)

Ολυμπιακός – Λάρισα (20:00)

Κυριακή (17/04)

Λαύριο – Παναθηναϊκός (17:00)

Προμηθέας – ΑΕΚ (20:00)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ