Σεγκούρα: «Πάμε στην Πάτρα για το καλύτερο δυνατό»

Σεγκούρα: «Πάμε στην Πάτρα για το καλύτερο δυνατό»

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για το ματς της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών και τόνισε πως η ομάδα του πάει για το καλύτερο δυνατό στην Αχαϊκή πόλη.

Ο Κούρο Σεγκούρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Προμηθέα Πατρών. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων τόνισε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς κόντρα στους Πατρινούς, όμως η ομάδα του θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

«Προερχόμαστε από μία σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο, η οποία μας έχει τονώσει τη ψυχολογία, ενόψει του προσεχούς αγώνα. Στόχος μας είναι ν’ αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο έχοντας την καλύτερη νοοτροπία, καθώς ξέρουμε, ότι ο Προμηθέας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος, πολλώ δε μάλλον στην έδρα του, όπου έχει ένα καλό ποσοστό νικών.

Όπως και να’ χει, στόχος μας είναι να πάμε στην Πάτρα για το καλύτερο δυνατό, να περιορίσουμε τα δυνατά σημεία του αντιπάλου και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Περιμένω από την ομάδα μου να κάνει ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι επιθετικά και αμυντικά, να ελέγξει τον ρυθμό της αναμέτρησης και να παλέψουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ