Βαρβούνης: «Αφιερωμένη η νίκη στον κόουτς και τον αδερφό μου, νίκη με ΠΑΟΚ»

Βαρβούνης: «Αφιερωμένη η νίκη στον κόουτς και τον αδερφό μου, νίκη με ΠΑΟΚ»

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη του Άρη κόντρα στο Περιστέρι και στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης, αναφέρθηκε στη σημαντική νίκη του Άρη κόντρα στο Περιστέρι και στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του.

Όσα είπε ο Βαρβούνης:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στα παιδιά που έδωσαν παραπάνω απ’ ότι έχουν. Απίστευτη πόσο ενέργεια βγάζουν. Εννοείται την αφιερώνουμε στον κόουτς Καστρίτη. Μας προετοιμάζει και εμάς ως σταφ και μας δίνει ελευθερία. Θα μου επιτρέψετε να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον αδερφό μου, που έχει γενέθλια σήμερα».

Για την παρουσία της ομάδας του και τους νέους πρωταγωνιστές σε κάθε παιχνίδι:

«Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά. Είναι σαν σφουγγάρια. Τους λέμε κάτι και θέλουν να το μάθουν. Και τα παιδιά και εμείς, θέλουμε να βάζουμε πάνω απ’ όλα την χημεία της ομάδας. Η ομαδική δουλειά θα μας δώσει τη νίκη».

Για τον στόχο των πλέι οφ:

«Προς το παρόν πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ. Εκεί συγκεντρωνόμαστε τώρα. Θα ξεχάσουμε σύντομα την αποψινή νίκη, γιατί έχουμε αγώνα σε 4 μέρες. Από εκεί και πέρα, θα δούμε. Υπάρχει κενό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ