Παπαπέτρου: «Κατεβαίνουμε με 10αδα στα παιχνίδια»

Παπαπέτρου: «Κατεβαίνουμε με 10αδα στα παιχνίδια»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά το παιχνίδι με το Λαύριο στις δηλώσεις του στάθηκε στα πολλά και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη κόντρα στο Λαύριο με 91-82, παρά τις απουσίες των Παπαγιάννη και Νέντοβιτς, στην επιστροφή του Γιώργου Βόβορα στον πάγκο της ομάδας των πρασίνων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις στάθηκε περισσότερο στα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς και όπως τόνισε είναι αρκετά και σοβαρά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παπαπέτρου: 

Για το ματς με το Λαύριο και την αλλαγή προπονητή: «Καταρχάς να συγχαρώ το Λαύριο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα που έχουν στο γήπεδο. Θέλω να πω ότι είναι μία περίεργη περίοδος για εμάς. Αλλάξαμε προπονητή και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε. Κάναμε μερικές προπονήσεις, αλλά θέλουμε ακόμα. Θέλουμε να παλεύουμε και είμαι πολύ ευχαριστημένος που παλέψαμε και σήμερα».

Για τις απουσίες: «Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με απουσίες και μάλιστα σημαντικών παικτών. Σε πολλά ματς έχουν κατέβει με 10 παίκτες, κουράζεσαι από το ζέσταμα. Αλλά στη ζωή πρέπει να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες».

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ