Αποθέωσε τους παίκτες του ο Σεγκούρα μετά τη νίκη επί του Προμηθέα (vid)

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Σεγκούρα μετά τη νίκη επί του Προμηθέα (vid)

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του ο Κούρο Σεγκούρα μετά το διπλό της ΑΕΚ στην Πάτρα. Ιδιαίτερη αναφορά από τον Ισπανό τεχνικό στον Κιθ Λάνγκφορντ.

Η ΑΕΚ πήρε πολύ σημαντική νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα, με τον Κούρο Σεγκούρα να στέκεται μιλώντας στην ΕΡΤ στη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του. Ιδιαίτερη αναφορά από τον Ισπανό τεχνικό στον Κιθ Λάνγκφορντ και τον αγώνα που έκανε όλο αυτό το διάστημα για να επιστρέψει.

Όσα είπε ο Σεγκούρα:

Για το ματς: «Ήταν μια νίκη της ομάδας. Συγχαρητήρια στους παίκτες και πιο πολύ στον Λάνγκφορντ. Δούλεψε σκληρά έναν χρόνο. Ήταν σημαντική η συμβολή του σήμερα. Αλλά συνολικά, είχαμε ομαδικό πνεύμα και κερδίσαμε. Το ξαναλέω. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες. Τους παίκτες που ήταν εδώ γιατί είχαμε και πολλές απουσίες, όπως ο Χάμερ, ο Γκρίφιν, ο Φιλλιπάκος, ο Ανγκόλα. Είναι πολλά τα προβλήματα αλλά εστιάζω στους παίκτες που είχα στη διάθεση μου. Είμαι ικανοποιημένος από αυτό που είδα αλλά δεν έχουμε πετύχει ακόμα κάτι. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».

Για την συγκλονιστική παρουσία του κόσμου: «Είναι απίστευτο. Δεν το περίμενα. Παίξαμε σαν την έδρα μας. Μακάρι να τους έχουμε μαζί μας σε όλα τα παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ