Καλαϊτζάκης: O μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 48 λεπτά ενός ματς

Καλαϊτζάκης: O μοναδικός παίκτης που αγωνίστηκε και στα 48 λεπτά ενός ματς

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του ΝΒΑ σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που αγωνίστηκε σε παιχνίδι και τα 48 λεπτά.

O Γιώργος Καλαϊτζάκης πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου που αγωνίστηκε, ενώ στο ματς κόντρα στους Λος Άντζελες Κλίπερς σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ στην regular season.

Πιο συγκεκριμένα ο Έλληνας γκαρντ στο παιχνίδι των Θάντερ κόντρα στους Κλίπερς, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 138-88 αγωνίστηκε και στα 48 λεπτά της αναμέτρησης που αποτελεί ρεκόρ για την φετινή κανονική διάρκεια του ΝΒΑ. Μάλιστα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Καλαϊτζάκης μέτρησε συνολικά 17 πόντους (3/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα και 2/4 βολές), 6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 48 λεπτά του Γιώργου Καλαϊτζάκη δεν είναι ο μεγαλύτερος χρόνος σε παιχνίδι του ΝΒΑ, είναι όμως ο απόλυτος χρόνος συμμετοχής σε παιχνίδι που δεν πήγε στην παράταση. Την φετινή σεζόν καταγράφηκαν συνολικά 22 περιπτώσεις όπου ένας παίκτης αγωνίστηκε τουλάχιστον 48 λεπτά.

Έτσι αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είναι ο μοναδικός παίκτης που σημειώσει αυτό ρεκόρ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος του ΝΒΑ σε παιχνίδι που δεν πήγε στην παράταση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ