Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 69-60: Νίκησε και έκανε «άλμα» τετράδας

Κολοσσός Ρόδου – ΠΑΟΚ 69-60: Νίκησε και έκανε «άλμα» τετράδας

Ο Κολοσσός πανηγύρισε τη νίκη με σκορ 69-60 επί του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, κάνοντας έτσι ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα για να διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα ώστε να… πλασαριστεί στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος έκανε ο Κολοσσός Ρόδου ο οποίος επικράτησε με σκορ 69-60 του ΠΑΟΚ, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι Ρόδιτες, παρά το κακό τους ξεκίνημα όπου σκόραραν μόλις εννέα πόντους σε δέκα λεπτά, βρήκαν ρυθμό, μπόρεσαν να γυρίσουν τον… διακόπτη και εν τέλει να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη που τους ανεβάζει στο 15-8, κρατώντας τους στην τρίτη θέση. Όσον αφορά τον Δικέφαλο του βορρά, έπεσε στο 9-14, όμως κρατά ακόμα τη θέση του στην οκτάδα.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν o Τζόρνταν Φλόιντ που σημείωσε 19 πόντους, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Σον Μίλερ, Στεφάν Μομίροφ που είχαν 13 και 10 πόντους αντίστοιχα. Από την άλλη πλευρά, ο Ζερμέιν Λοβ ήταν εξαιρετικός με 21 πόντους, αλλά ήταν και ο μόνος διψήφιος της ομάδας του.

Ο αγώνα ξεκίνησε με το σκορ είναι ιδιαίτερα χαμηλό, καθώς οι δύο ομάδες είχαν μπει αρκετά νευρικά στο παρκέ και η αστοχία ήταν εμφανής, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται μόλις στο 12-9 υπέρ του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε και βρήκε ρυθμό, με τον Κολοσσό να βγάζει ένταση και ενέργεια, με αποτέλεσμα γυρίσει την κατάσταση και να πάει στα αποδυτήρια με ένα προβάδισμα της τάξεως των πέντε πόντων (31-26), τρέχοντας ένα επιμέρους σερί 22-14.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος του βορρά προσπαθούσε να μην χάσει την επαφή του με το σκορ και παρότι οι Ροδίτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν, μπόρεσαν έστω και ελάχιστα αυξήσουν τη διαφορά τους από τους Θεσσαλονικείς στο +8 και το 50-42. Στην τελευταία περίοδο το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο ΠΑΟΚ έκανε την τελευταία του προσπάθεια να φέρει τα πάνω-κάτω, όμως οι Ροδίτες αποδείχθηκαν ψύχραιμοι, κράτησαν τη διαφορά, στέλνοντάς τη και σε διψήφια επίπεδα, παίρνοντας έτσι τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 9-12, 31-26, 50-42, 69-60

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ