Με Κέλι στην Πάτρα ο Αρης

Με Κέλι στην Πάτρα ο Αρης

Με τον Τζέιμς Κέλι στη σύνθεσή του ο Άρης θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, αποτέλεσμα που μπορεί να τον φέρει και στην πέμπτη θέση της τελικής κατάταξης.

Την τέταρτη συνεχή νίκη του προσδοκά να κατακτήσει αύριο αντιμετωπίζοντας στην Πάτρα τον Απόλλωνα (20:00), για την 26η αγωνιστική της Basket League, ο Αρης. Αποτέλεσμα που, εφόσον του προκύψει, θα του δώσει την 5η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και θα τον φέρει αντίπαλο στα πλέι οφ, με μειονέκτημα έδρας, την ΑΕΚ.

Στην αποστολή που ταξίδεψε οδικώς για την Αχαϊα, συμπεριλήφθηκε ο Τζέιμς Κέλι. Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος ταλαιπωρείται, εσχάτως, από ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, «έβγαλε» έκανε ένα κομμάτι της προπόνησης που έκανε σήμερα η ομάδα στο Αλεξάνδρειο και εφόσον το επιλέξει ο Γιάννης Καστρίτης, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί στο ματς. Στην Πάτρα θα βρίσκεται και ο Γιάννης Σιδηροηλίας, χωρίς όμως να μπορεί να αγωνιστεί, καθώς παραμένει τραυματίας και εξακολουθεί να κινείται με πρόγραμμα θεραπείας.

«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και να τελειώσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έρχεται από ένα σερί τριών νικών. Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό το σερί», σχολίασε, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, ο βοηθός προπονητή του Αρη, Θεοδόσης Παραλίκας.

Πρόσθεσε λέγοντας: «Κλειδί για τη νίκη θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού και τα ριμπάουντ, όπως συμβαίνει συνήθως σε εκτός έδρας αγώνες. Ο Απόλλων είναι μια καλή και σοβαρή ομάδα. Θα κατέβει για να κερδίσει το ματς και να τελειώσει τη χρονιά επιτυχημένα. Ο Απόλλων έχει δυνατή και καυτή έδρα. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δούμε φίλους του Αρη στο γήπεδο, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα με τον Προμηθέα».

Οι καλαθοσφαιριστές που υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι είναι οι: Τζούστον, Κάουαν, Καμάρας, Σχίζας, Σιδηροηλίας, Πουλιανίτης, Πετανίδης, Λόκετ, Νετζήπογλου, Ουίλιαμς, Κέλι, Κώττας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ