Πλήρης η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Πλήρης η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο Κούρο Σεγκούρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου της Basket League κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής η ΑΕΚ που το Σάββατο (14/5, 17:00) φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία για την τελευταία αγωνιστική της Basket League. Η Ένωση είναι βαθμολογικά αδιάφορη αφού θα τερματίσει τέταρτη στην κανονική περίοδο και το μόνο που περιμένει να μάθει είναι ποιος θα είναι ο πρώτος της αντίπαλος στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Κούρο Σεγκούρα βρίσκεται σε καλή κατάσταση καθώς στα επτά τελευταία ματς μετράει έξι νίκες, με τον Ισπανό προπονητή να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Κάτι σπάνιο για τη φετινή ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων.

Παρότι το κίνητρο του ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερο καθώς δεν έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην οκτάδα, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν τη νίκη για να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Σύμμαχο σε αυτό το ματς θα έχει και την προϊστορία η ΑΕΚ αφού στα επτά τελευταία παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ έχει πάρε έξι νίκες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ