Basket League: Τζάμπολ playoffs σε ΟΑΚΑ και Ρόδο

Basket League: Τζάμπολ playoffs σε ΟΑΚΑ και Ρόδο

Σήμερα ανοίγει η αυλαία των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με δύο αναμετρήσεις με τα βλέμματα να είναι στραμμένα σε ΟΑΚΑ και Ρόδο.

Ανοίγει απόψε η αυλαία των playoffs της Basket League με τις αναμετρήσεις Κολοσσός Ρόδου – Λάρισα και Παναθηναϊκός – Άρης.

Ο Παναθηναϊκός απόψε στις 19:30 φιλοξενεί τον Άρη για την πρώτη αναμέτρηση των playoffs, με τον Γιώργο Βόβορα να μην υπολογίζει σίγουρα τον τραυματία Βασίλη Καββαδά και τον Στέβαν Γιόβιτς που έμεινε εκτός ρόστερ για την post season. Επιπλέον αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Χάουαρντ Σαντ Ρος λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Αντίθετα, επανέρχεται ο Νεμάνια Νέντοβιτς που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Από την άλλη πλευρά για ομάδα της Θεσσαλονίκης μοναδική απουσία είναι ο Γιάννης Σιδηροηλίας, αφού ο Τζέιμς Κέλι παρά τον θάνατο της μητέρας του αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί την Τρίτη (24/5, 19:30).

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας ο Κολοσσός Ρόδου στις 17:00 υποδέχεται την Λάρισα, με τους Ροδίτες να έχουν αποκτήσει τον Κώστα Οικονομόπουλο και τον Βασίλη Ξανθόπουλο να παραμένει εκτός μάχης. Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα διεξαχθεί επίσης την Τρίτη (24/5, 17:00)

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρόκριση στην επόμενη φάση κρίνεται στις δύο νίκες, ενώ από την επόμενη φάση και μετά θα κρίνεται στις τρεις νίκες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ