Σεγκούρα: «Να φέρουμε τη σειρά ξανά στα Λιόσια»

Σεγκούρα: «Να φέρουμε τη σειρά ξανά στα Λιόσια»

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για την ήττα από τον Προμηθέα και όσα θα πρέπει να αλλάξει η ΑΕΚ ώστε να κάνει το 1-1 στη σειρά.

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε κόντρα στον Προμηθέα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Basket League, με τον Κούρο Σεγκούρα να μην χάνει την πίστη του για ανατροπή της κατάστασης. Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στην ΕΡΤ μετά το ματς και στάθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και σε όσα θα πρέπει να αλλάξουν για να γίνει το 1-1.

Όσα είπε ο Σεγκούρα:

«Ο αγώνας είχε μια ξεκάθαρη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων και αυτό ήταν στη δύναμη και τη φυσική κατάσταση, στην αθλητικότητα που επέβαλλε η αντίπαλη ομάδα από την αρχή. Στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ο Προμηθέας κυριαρχούσε στα ριμπάουντ και μας έκανε μεγάλη ζημιά κοντά στο καλάθι, εμείς σουτάραμε με καλά ποσοστά στο τρίποντο, ειδικά με τον Ράουτινς που ήταν σε εκπληκτική βραδιά, και ήμασταν κοντά στο σκορ.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν αυτοί διατήρησαν αυτό το επίπεδο ενέργειας και αθλητικότητας που εμείς δεν μπορούσαμε να ματσάρουμε, δεν βάλαμε τα σουτ κι έτσι δημιουργήθηκε μια ξεκάθαρη διαφορά υπέρ τους. Από ‘κει και μετά, όταν δημιουργήθηκε αυτή η μεγάλη διαφορά, έπαιξαν με εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, εμείς είχαμε πολύ άγχος, προσπαθήσαμε να επιστρέψουμε με λάθος τρόπο. Και νομίζω ότι εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Ασχέτως της τελικής διαφοράς, αυτό ήταν ένα παιχνίδι μόνο. Το σκορ είναι στο 1-0. Να φέρουμε τη σειρά ξανά εδώ. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το 1-1 και να δώσουμε στον κόσμο μας ένα τρίτο ματς.

Είναι δυο τελείως διαφορετικές ομάδες που βρέθηκαν σήμερα στο παρκέ, αυτοί άλλαξαν κατά μεγάλο ποσοστό, εμείς είχαμε κάποιες επιστροφές. Πρέπει να παίξουμε με τελείως διαφορετική ενέργεια στην άμυνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ