Χωρίς Πρίντεζη με Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Χωρίς Πρίντεζη με Περιστέρι ο Ολυμπιακός

Εκτός από την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για τα play off της Basket League θα είναι ο αρχηγός των Πειραιωτών, Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» των play off της Basket League αργότερα σήμερα (19:30, ΕΡΤ 3) όπου υποδέχεται το Περιστέρι, στο ΣΕΦ, για τον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην προημιτελική φάση, αλλά στη δωδεκάδα δεν θα βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο αρχηγός της ομάδας του Πειραιά δεν προπονήθηκε χθες, Τρίτη (24/5) λόγω προσωπικού ζητήματος και σήμερα, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ακολούθησε, ατομικό πρόγραμμα.

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή από το Βελιγράδι, όπου τερμάτισε στην 4η θέση στο φάιναλ φορ της Euroleague, ο Ολυμπιακός θέλει να μπει… με το δεξί στα play off του ελληνικού πρωταθλήματος απέναντι στην ομάδα της οποίας προπονητής είναι ο πρώην αρχηγός των «ερυθρόλευκων» Μίλαν Τόμιτς, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, για πρώτη φορά από το 2016.

Η ομάδα του Πειραιά τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου και έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι τη σειρά των τελικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ