«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο… κυνήγι του Καλαϊτζάκη»

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο… κυνήγι του Καλαϊτζάκη»

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως έχουν ψηλά στη λίστα τους για το καλοκαίρι τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που κάνει τρομερή σεζόν στη Λιετκαμπέλις.

Μπορεί ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός να έχουν το μυαλό τους στα play off της Basket League και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως η μεταγραφολογία έχει ξεκινήσει για τα καλά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Basketnews.com», οι δυο «αιώνιοι» ενδιαφέρονται έντονα για τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη που ξεχωρίζει με την Λιετκαμπέλις τη φετινή σεζόν.

Οι «πράσινοι» είχαν επιχειρήσει να αποκτήσουν πριν το τέλος της σεζόν τον 23χρονο γκαρντ όμως δεν τα κατάφεραν και τώρα φέρεται εκτός από το τριφύλλι να έχει μπει στο «κόλπο» της απόκτησης του και ο Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο λόγος που δεν έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό η Λιετκαμπέλις είναι ότι δεν ήθελε να χάσει έναν τόσο πολύτιμο παίκτη ενόψει του φινάλε του πρωταθλήματος. Εκ του αποτελέσματος μάλιστα δικαιώθηκαν οι ιθύνοντες της λιθουανικής ομάδας, καθώς απέκλεισε την Ζαλγκίρις στα ημιτελικά των playoffs και ήδη στους τελικούς προηγείται της Ρίτας κάνοντας break στο πρώτο παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καλαϊτζάκης κάνει πράγματα και θαύματα στη Λιθουανία φέτος, αφού σε 19 εμφανίσεις στο Eurocup έχει 13 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 2,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, ενώ στο εγχώριο πρωτάθλημα μετρά 10,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,5 κλεψίματα ανά αγώνα.

Το συμβόλαιο του με τους Λιθουανούς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, όμως έχει πολύ μικρό buy out, κάτι που κάνει απόλυτα εφικτή τη μεταγραφή του είτε στον Παναθηναϊκό είτε στον Ολυμπιακό. Τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι υπαρκτό, όμως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά τους τελικούς στη Λιθουανία και ενδεχομένως και μετά τους τελικούς και στην Basket League.

Δείτε το δημοσίευμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ