Σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Σφραγίζει το εισιτήριο για τα ημιτελικά ο Ολυμπιακός

Περιστέρι και Ολυμπιακός αναμετρώνται απόψε στον δεύτερο αγώνα τους για τα playoffs, με τον Προμηθέα να περιμένει τον αντίπαλο ήδη στα ημιτελικά.

O Oλυμπιακός μετά το Final Four του Βελιγραδίου επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον πρώτο γύρο των playoffs του πρωταθλήματος της Basket League με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός αν και δυσκολεύτηκε αρκετά από το αξιόμαχο Περιστέρι πάτησε γκάζι στην τέταρτη περίοδο και επικράτησε με 79-67, κάνοντας το 1-0 σειρά. Απόψε (19:30) ο Ολυμπιακός φιλοξενήται από το Περιστέρι και αναζητά ακόμα μια νίκη με την οποία θα πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Basket League. Εκεί έχει προκριθεί ήδη ο Προμηθέας Πατρών όπου περιμένει το νικητή του ζευγαριού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τα «γκάζια» που έριξε στους παίκτες του για την εικόνα τους περιμένει να παρουσιαστούν όπως πρέπει και να βγάλουν πλέον από το μυαλό τους τη χαμένη ευκαιρία του Final 4. Στον αντίποδα, η ομάδα του Μίλαν Τόμιτς θα προσπαθήσει να είναι και πάλι ανταγωνιστική και αν γίνεται να πάρει τη νίκη που θα παρατείνει τη σεζόν της για τουλάχιστον ένα ακόμη ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ