ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming:

Το Περιστέρι προκρίθηκε για 3η σερί χρονιά στα πλέι οφ της Α1 μπάσκετ, αυτή τη φορά κατακτώντας την τελευταία θέση που χάριζε εισιτήριο για το μίνι πρωτάθλημα. Έτσι, θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου Ολυμπιακό, 10 μέρες μετά την τελευταία αναμέτρηση που έδωσαν οι Περιστεριώτες με αντίπαλο το Λαύριο (νίκη 91-80). Κορυφαίοι στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν οι Πέτγουεϊ, Χρηστίδης, Γκρέι και Ζιελό.

Η ομάδα του Περιστερίου ηττήθηκε με 79-67 στην πρώτη συνάντηση, στο ΣΕΦ, πριν από μερικές μέρες, αν και πάλεψε σκληρά και έτσι αν θέλει να μην αποκλειστεί, θα χρειαστεί να ισοφαρίσει απόψε, για να στείλει τη σειρά σε 3ο ματς.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας, αφού το σουτ του Μίσιτς τον… σκότωσε στην τελευταία επίθεση του ημιτελικού, με την Εφές να επικρατεί με 77-74. Μια εξαιρετική σεζόν για τους παίκτες του Μπαρτζώκα, ολοκληρώνεται με τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό (23-1 ρεκόρ) να υποδέχεται το Περιστέρι που τερμάτισε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Μπαρτζώκα στοχεύουν σε πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 Basket League και μετά τη νίκη (79-67) στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο Φάληρο, έχει την ευκαιρία να φτάσει στο 2-0 και να προκριθεί στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Κορυφαίοι στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες οι Βεζένκοβ (20), Σλούκας (20), ενώ ο Φαλ πέτυχει 11 πόντους.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30της Παρασκευής.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Μπαρτζώκας: «Η εμφάνισή μας ήταν θλιβερή»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κέρδισε το Περιστέρι και να έκανε το πρώτο βήμα για τα ημιτελικά, αλλά ο Μπαρτζώκας απογοητεύτηκε με την εικόνα που έβγαλε η ομάδα του.

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Η εικόνα των Ερυθρόλευκων δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού μετά το τέλος της αναμέτρησης να εκφράζει την απογοήτευσή του για την εμφάνιση της ομάδας του.

«Η εμφάνισή μας ήταν θλιβερή. Καταλαβαίνω το μετά από μια τέτοια διοργάνωση. Το σέβομαι απόλυτα. Η προσπάθειά μας ήταν απογοητευτική. Το ότι σήμερα περπατάγαμε είχαμε έλλειψη κινήτρου και διάθεσης. Σωματικά είμαστε πολύ καλά».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Για το περιστατικό με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ είπε: «Αυτό είναι γκόσιπ. Το τι σχέσεις έχω εγώ με τους παίκτες μένουν μεταξύ μας. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι».

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ– ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ