Καντζούρης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Κολοσσού»

Καντζούρης: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον οργανισμό του Κολοσσού»

Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κολοσσού για την εφετινή σεζόν, ο Ηλίας Καντζούρης έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους παίκτες και τους συνεργάτες του στην Ρόδο.

Το όνομα του Ηλία Καντζούρη ακούγεται για αρκετές ομάδες της Basket League, καθώς όπως φαίνεται η θητεία του έχει ολοκληρωθεί στον Κολοσσό Ρόδου, όπου κατάφερε να τερματίσει με την ομάδα της Ρόδου στην 3η θέση του πρωταθλήματος, ενώ στα playoffs αποκλείστηκε με 2-0 από την Λάρισα, η οποία πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Αυτό προκύπτει και από το νόημα της δήλωσής του στην ιστοσελίδα της νησιωτικής ΚΑΕ, με την οποία ευχαρίστησε την ομάδα, τον κόσμο και τους συνεργάτες του για την εξαιρετική πορεία της σεζόν 2021/22 και για την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο.

Ο τεχνικός των Ροδιτών προχώρησε σε δήλωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, μέσω της οποίας ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές στην εφετινή πορεία της ομάδας: «Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα από όλα στον οργανισμό, ο οποίος μου έδωσε την ευκαιρία να στήσω και να λειτουργήσω μαζί με τους συνεργάτες μου την ομάδα έτσι όπως την είχα στο μυαλό μου.

Φυσικά, πάνω από όλα στους παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τα έδωσαν όλα για να έχουμε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Τέλος, σε όλους όσους ήρθαν και μας στήριξαν παντοιοτρόπως. Η Ρόδος είναι ένα φανταστικό μέρος και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Μετά τιμής,

Καντζούρης Ηλίας».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ