Καντζούρης: «Στο τέλος μιας χρονιάς έχει να κάνει με το προσωπικό φιλότιμο»

Καντζούρης: «Στο τέλος μιας χρονιάς έχει να κάνει με το προσωπικό φιλότιμο»

Ο τεχνικός του Κολοσσού Ρόδου Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την εμφάνιση της ομάδας του μετά την νίκη επί του Ηρακλή.

Ο Κολοσσός Ρόδου κατάφερε να φύγει με μια σπουδαία νίκη με 64-62, επί του Ηρακλή στο «Ιβανώφειο»  σε μία αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στην άσχημη εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, τονίζοντας παράλληλα την σημασία της σημερινής νίκης. Επιπλέον, επισήμανε πως οι δυσκολίες συσπειρώνουν τις ομάδες, φέρνοντας το παράδειγμα του Ηρακλή.

«Κάναμε ένα κακό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, μπορώ να βρω πολλές αιτίες καθότι δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πραγματικά άσχημα, δεν ήμασταν η ομάδα που θέλαμε να είμαστε, αλλά η νίκη είναι αυτή που μετράει. Πήραμε μία σημαντική νίκη εναντίον ενός αντιπάλου που γνωρίζοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ήταν πραγματικά αξιόμαχος. Η αλήθεια είναι ότι τα προβλήματα συσπειρώνουν τις ομάδες και αυτό έγινε και σήμερα. Ο Ηρακλής όσο πλησίαζε στο δεύτερο ημίχρονο, με δική μας υπαιτιότητα, το πίστευε περισσότερο, στο τέλος κάναμε μεγάλα plays σε άμυνα και επίθεση και πήραμε μία νίκη εξαιρετικά σημαντική».

Τέλος, υπογράμμισε πως το πιο κομβικό συστατικό είναι το φιλότιμο όλων των μελών στον βωμό της επιτυχίας και της επίτευξης του στόχου.

«Νομίζω ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία μιας ομάδας και δεν μιλάω για τη μπασκετική και το δεύτερο και σημαντικότερο στο τέλος μιας χρονιάς έχει να κάνει με το προσωπικό φιλότιμο κάποιων και το πόσο καλή ατμόσφαιρα υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Εδώ που έχουμε φτάσει, μόνο όσοι έχουν φιλότιμο και στόχους πραγματικούς, και δε μιλάω μόνο για τον Ηρακλή, θα δώσουν το 100% του εαυτού τους, μέσα από την ομαδική προσπάθεια για να κάνουν κάτι σωστό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ