Καντζούρης: «Παίξαμε ένα παιχνίδι play-off»

Καντζούρης: «Παίξαμε ένα παιχνίδι play-off»

Ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργεία της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, αλλά και στη νοοτροπία που έχουν χτίσει όλο αυτό το διάστημα.

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια μεγάλη νίκη μέσα στη σεζόν, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με σκορ 69-60, και κάνοντας άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Ηλίας Καντζούρης τόνισε στις δηλώσεις του πως έγινε ένα ματς… play-off, ενώ στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του, αλλά και στη νοοτροπία τους όλο αυτό το διάστημα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ηλίας Καντζούρης:

«Σήμερα παίξαμε ένα παιχνίδι play off, επιθετικά δεν ήμασταν τόσο καλοί, βγάζοντας τους συνήθεις αυτοματισμούς μας, αλλά παίξαμε αρκετά σκληρά στην άμυνα με καλό βαθμό αυτοσυγκέντρωσης, προχωράμε έτσι όπως έχουμε σχεδιάζει, βάζοντας συνεχώς… λιθαράκια στην προσπάθειά μας.

Θέλω να αποδώσω τα εύσημα και στους παίκτες, έχουν δείξει αρκετά σοβαροί με μεγάλο βαθμό ωριμότητας σε κομβικά σημεία της σεζόν, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε ταπεινοί ώστε να είμαστε αυτό που πρέπει. Στόχος στα play off να τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ