Βεζένκοφ: «Με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα»

Βεζένκοφ: «Με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα»

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε για τη νίκη επί του Προμηθέα και τόνισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κατακτήσουν οι Ερυθρόλευκοι το πρωτάθλημα.

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο Σάσα Βεζένκοφ, μετα τη νίκη του Ολυμπιακού στην Πάτρα επί του Προμηθέα με 102-72, στο Game 2 των δύο ομάδων για τα ημιτελικά της Basket League. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ήταν συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο τους, ενώ επισήμανε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κατακτήσουν οι Ερυθρόλευκοι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο διεθνής φόργουορντ στην ΕΡΤ:

«Ήταν δύσκολη η εβδομάδα μετά το Final Four. O Προμηθέας έχει πολύ καλούς παίκτες και γεμάτη ομάδα. Θέλαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και δείξαμε την αφοσίωσή μας και ότι έχουμε την ομάδα πάνω απ’ όλα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Έχουμε 12 παίκτες που θέλουν να παίξουν και μπορούν να κάνουν τα πάντα. Το επίπεδο πρέπει να μένει ψηλά όποιος και αν παίζει. Να κλείσουμε τη σειρά και να περιμένουμε τον Παναθηναϊκό. Με ενδιαφέρει μόνο το πρωτάθλημα και θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ