Η νέα πρόκληση του Αγραβάνη, η απάντηση του Μπαρτζώκα και το «κράξιμο» στο ΣΕΦ (pic+vid)

Η νέα πρόκληση του Αγραβάνη, η απάντηση του Μπαρτζώκα και το «κράξιμο» στο ΣΕΦ (pic+vid)

Η προκλητική συμπεριφορά του Αγραβάνη έφερε το «κράξιμο» από τους οπαδούς του Ολυμπιακού – Τα σενάρια για Παναθηναϊκό, η απάντηση του Μπαρτζώκα και η προκλητική ανάρτηση του 27χρονου.

Την οργή των οπαδών του Ολυμπιακού προκάλεσε ο Δημήτρης Αγραβάνης με τη συμπεριφορά του στο Game 3 των Πειραιωτών με τον Προμηθέα Πάτρας.

Οι Ερυθρόλευκοι υποδέχθηκαν την ομάδα της Αχαΐας στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Basket League, με τον Δημήτρη Αγραβάνη στα μέσα της τρίτης περιόδου να βγαίνει στον αιφνιδιασμό, να πετυχαίνει γκολ-φάουλ και να πανηγυρίζει έντονα, σε ένα σημείο που η αναμέτρηση είχε ουσιαστικά κριθεί, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν ήδη στο +16 (64-48).

Η συμπεριφορά του 27χρονου δεν άρεσε καθόλου στον κόσμο της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να τον αποδοκιμάζουν έντονα. Ενας παίκτης που είχε ζήσει μεγάλες στιγμές με τα ερυθρόλευκα, καθώς είχε αγωνιστεί στους Πειραιώτες για έξι χρόνια (2013-2019), κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Διηπειρωτικό.

Ενας παίκτης που είχε αποθεωθεί στο παρελθόν από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά με τη συμπεριφορά του στα παιχνίδια των πλέι οφ έχει καταφέρει να στρέψει τους οπαδούς της ομάδας του Πειραιά εναντίον του. Στο προηγούμενο παιχνίδι τσακώθηκε με τον Κουίνσι Έισι και σήμερα συνέχισε την προκλητική του συμπεριφορά, με αποκορύφωμα τη φάση που έγινε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου.

Μια συμπεριφορά που εγείρει πολλά ερωτήματα, αφού ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «ερυθρόλευκης» εξέδρας. Αυτό πλέον όμως έχει αλλάξει, με τον κόσμο του Ολυμπιακού να αποδοκιμάζει στο αποψινό παιχνίδι τον Δημήτρη Αγραβάνη, το όνομα του οποίου τις τελευταίες ημέρες ακούγεται έντονα για τον Παναθηναϊκό, με τα ρεπορτάζ μάλιστα να αναφέρουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Πράσινους, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Προμηθέα ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε για τον διεθνή φόργουορντ, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να απαντάει: «Αποφασίζουν ο προπονητής και οι πρόεδροι. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν παίζει ρόλο. Δεν μου αρέσει να σχολιάζω παίκτες άλλων ομάδων. Ποτέ δεν έχω μιλήσει αρνητικά, ιδίως όταν είναι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού».

Η συμπεριφορά του Δημήτρη Αγραβάνη έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στον κόσμο του Ολυμπιακού, με τον φόργουορντ του Προμηθέα μάλιστα λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης να συνεχίζει τις προκλήσεις, αυτή τη φορά μέσω των social media. Σε ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram έγραψε ότι «παίζοντας τραυματίας, ακόμη δεν μπορούν να με μαρκάρουν… Συνεχίζουμε».

Δείτε την ανάρτησή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ