Πρώην ερυθρόλευκος ρίχνει γέφυρες προς τον Παναθηναϊκό

Πρώην ερυθρόλευκος ρίχνει γέφυρες προς τον Παναθηναϊκό

Ενα όνομα-έκπληξη, Ελληνα παίκτη πρώτης γραμμής έπεσε στα χέρια του Παναθηναϊκού. Πρώην του Ολυμπιακού, που θέλει... Ευρωλίγκα.

Η σεζόν στην Ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε και παρότι τα πλέι οφ των εθνικών πρωταθλημάτων βρίσκονται σε εξέλιξη, οι διεργασίες των ομάδων για τα ρόστερ της επόμενης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει. Διερευνητικές επαφές, προσεγγίσεις, επαφές με ατζέντηδες βρίσκονται στην ημερησία διάταξη και εμείς είμαστε εδώ για να σας μεταφέρουμε όσα πιάνουν οι κεραίες μας…

Στον Παναθηναϊκό παρατηρείται έντονη κινητικότητα, καθώς από τις αρχές Απρίλη δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Η έλευση των Βόβορα και Πεδουλάκη συνοδεύτηκε από ένα νέο αγωνιστικό πρότζεκτ, το οποίο πρέπει σιγά σιγά να τεθεί σε εφαρμογή. Οι πράσινοι θέλουν να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν για αυτό και ήδη «τρέχουν» τον σχεδιασμό τους.

Ο Πάρις Λι ήταν η πρώτη δυνατή τους κίνηση στα γκαρντ, ενώ αναμένονται ακόμη δύο. Η μια μάλιστα δεν αποκλείεται να αποτελέσει αίσθηση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στην πράσινη λίστα βρίσκεται περιφερειακός παίκτης από ομάδα που αγωνίστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Φάιναλ Φορ του Βελιγραδίου. Για την ώρα δεν μπορούνε να ειπωθούν περισσότερα, αλλά σίγουρα πρόκειται για μια ιδιάζουσα περίπτωση που με μια μικρή οικονομική υπέρβαση δεν αποκλείεται να καρποφορήσει.

Ο Παναθηναϊκός πάντως θα κοιτάξει να τονώσει και τον ελληνικό κορμό του. Τα δημοσιεύματα για τον Μήτρου-Λονγκ μπορεί να διαψεύστηκαν αλλά έχουν βάση, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις και με έναν πρώην ερυθρόλευκο. Ο λόγος για τον Δημήτρη Αγραβάνη, που όπως μαθαίνουμε, εμφανίζεται να έχει ανοίξει με δική του πρωτοβουλία δίαυλο επικοινωνίας με το τριφύλλι, ελπίζοντας ότι θα του δοθεί η ευκαιρία να ξαναπαίξει στην Ευρωλίγκα.

Ο διεθνής φόργουορντ πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν με τον Προμηθέα, όμως φαίνεται ότι οι Πατρινοί δεν καλύπτουν τις φιλοδοξίες του. Σκοπός του είναι να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είναι ένας… δίαυλος για να συμβεί αυτό. Οι πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη έχει υπάρξει επικοινωνία με ανθρώπους του Παναθηναϊκού, οι οποιοι φέρεται να έχουν  ενημερωθεί για τη θετική σκέψη του παίκτη να ντυθεί στα πράσινα κι εκείνο που μένει να δούμε πλέον είναι αν ο Αργύρης Πεδουλάκης με τον Γιώργο Βόβορα αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ