Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος! (pics)

Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ο Γιαννακόπουλος! (pics)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δυο χρόνια για να δει το Game 5 των ημιτελικών της Basket League κόντρα στη Λάρισα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ στο Game 5 των ημιτελικών της Basket League και στις εξέδρες επέστρεψε μετά από δυο χρόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΚΑΕ αποφάσισε να δώσει το παρών στο ΟΑΚΑ για το κρίσιμο ματς με τη θεσσαλική ομάδα, που θα κρίνει ποιός θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ο Γιαννακόπουλος είχε να βρεθεί στο αθηναϊκό γήπεδο πάνω από δυο χρόνια, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο, λόγω της απόφασης του να αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Κάτι που είχε ανακοινώσει ο ίδιος σε συνέντευξη του τον Ιούνιο του 2020.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού τα προηγούμενα δυο χρόνια δεν μπορούσε να βρεθεί στα γήπεδα και λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία του εμφάνιση σε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού ήταν στον δεύτερο τελικό του League Cup στο βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι.

Στις 3 Μαρτίου του 2020 είχε δώσει το «παρών» και στο ΣΕΦ για τον αγώνα της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό, που ήταν και ο τελευταίος μπασκετικός αγώνας που είχε βρεθεί.

Ο Γιαννακόπουλος επιστρέφει στο ΟΑΚΑ δύο ημέρες μετά την επίσκεψη του στο γραφείο του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, όταν και εξέφρασε σε έντονο ύφος τη δυσαρέσκειά του για διαιτησία στον προηγούμενο αγώνα με τη Λάρισα.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ