Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος από το ΟΑΚΑ

Αποχώρησε ο Γιαννακόπουλος από το ΟΑΚΑ

Μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού αποδοκίμασε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, λίγο πριν το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Σύντομη αποδείχθηκε η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ, καθώς ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού αποδοκιμάστηκε από μερίδα οπαδών του Τριφυλλιού και αποχώρησε από το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το Game 5 του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα για τα ημιτελικά της Basket League, αλλά μερίδα οπαδών του Τριφυλλιού τον αποδοκίμασε και λίγο πριν ολοκληρωθεί η πρώτη περίοδος αποχώρησε από το κλειστό.

Το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ είχε να βρεθεί στο αθηναϊκό γήπεδο πάνω από δυο χρόνια, όπως και σε οποιοδήποτε άλλο, λόγω της απόφασης του να αποστασιοποιηθεί από τα δρώμενα του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιούνιο του 2020 είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να πουλήσει την ομάδα, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί αγοραστής. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνεχίζει να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και το βράδυ της Τετάρτης (8/6) βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τη Λάρισα, που θα κρίνει την ομάδα που θα περάσει στους τελικούς της Basket League. Λίγο μετά τις 19:00 πήρε θέση στα επίσημα του ΟΑΚΑ, αλλά λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού αποχώρησε εκνευρισμένος, λόγω των αποδοκιμασιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία του εμφάνιση σε εντός έδρας ματς του Παναθηναϊκού ήταν στον δεύτερο τελικό του League Cup στο βόλεϊ κόντρα στον Ολυμπιακό στις 19 Φεβρουαρίου του 2020 στον Άγιο Θωμά στο Μαρούσι. Στις 3 Μαρτίου του 2020 είχε δώσει το «παρών» και στο ΣΕΦ για τον αγώνα της Euroleague απέναντι στον Ολυμπιακό, που ήταν και ο τελευταίος μπασκετικός αγώνας που είχε βρεθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ