Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα 83-78: Ζωντανός για την τρίτη θέση με ανατροπή

Προμηθέας Πάτρας – Λάρισα 83-78: Ζωντανός για την τρίτη θέση με ανατροπή

Ο Προμηθέας επιβλήθηκε της Λάρισας στην Πάτρα με σκορ 83-78, μείωσε τη σειρά σε 2-1 και παραμένει ζωντανός για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

Μπορεί να βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο καθώς ήταν πίσω με 2-0, όμως ο Προμηθέας έδειξα τα… δόντια του, επικράτησε της Λάρισας στην Πάτρα με σκορ 83-78, μείωσε τη σειρά σε 2-1 και παραμένει ζωντανός στο κυνήγι της τρίτης θέσης του πρωταθλήματος της Basket League.

Σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα, οι Θεσσαλοί μπόρεσαν να γυρίσουν το ματς, όμως το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αυτό που έδωσε τελικά τη νίκη στο σύνολο του Μάκη Γιατρά, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του για την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Δημήτρης Αγραβάνης με 25 πόντους, ενώ από 14 είχαν οι Τρέβις Σίμπσον και Μιχάιλο Άντριτς. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μέτρησε 18, ο Ουσμάν Κρουμπάλι 15 και από 13 είχαν οι Ζώης Καράμπελας και Ντεβόντε Γκριν.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Προμηθέα να πατά καλύτερα και να επιβάλλει τον ρυθμό του, όπως ακριβώς είχε κάνει και στο Game 2. Η Λάρισα δεν άργησε να ανακάμψει και σταδιακά ξεκίνησε να μειώνει τη διαφορά, καταφέρνοντας έτσι να πάει στα αποδυτήρια μόλις στο -2 (40-38) δείχνοντας πως θα κάνει τα πάντα για να… τελειώσει τη δουλειά.

Η τρίτη περίοδος ήταν εξαιρετική για την ομάδα του Φώτη Τακιανού που έτρεξε ένα επιμέρους 24-16 και μπόρεσε να φέρει τούμπα την αναμέτρηση, ανακτώντας τα ηνία για πρώτη φορά πατώντας στο παρκέ εμφανώς καλύτερα από τους Πατρινούς. Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική. Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι στο τελευταίο δεκάλεπτο, έκαναν με τη σειρά τους την ανατροπή και εν τέλει πήρα τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-38, 56-62, 83-78

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ