Στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος για τον Παναθηναϊκό

Στο κάδρο ο Σφαιρόπουλος για τον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και ο Παναθηναϊκός τσεκάρει την περίπτωσή του.

Η επαναδραστηριοποίηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένεται να επιφέρει αρκετές αλλαγές στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού.

Η σεζόν ήταν κάκιστη για τον Παναθηναϊκό, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα Ελλάδας. Οι «πράσινοι» θέλουν να αφήσουν πίσω τους ότι συνέβη, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει ουσιαστικά το σύνθημα για τη νέα μέρα.

Το μείζον θέμα για τον Παναθηναϊκό είναι το ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Με την εικόνα του «τριφυλλιού» σε ημιτελικούς (με Λάρισα) και τελικούς (με Ολυμπιακό), ο Γιώργος Βόβορας έχασε αρκετούς πόντους και πλέον βρίσκεται στον αέρα.

Κάπως έτσι, οι «πράσινοι» σκανάρουν την αγορά για προπονητή, με το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να εμφανίζεται στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Livesport, οι άνθρωποι των «πρασίνων» εξετάζουν την περίπτωση του Ελληνα τεχνικού. Ο έμπειρος κόουτς βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον Φλεβάρη, όταν και απολύθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Με την ομάδα του «Λαού» κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα (2019, 2020 και 2021), ένα Κύπελλο και δύο Λιγκ Καπ. Μην ξεχνάμε, πως πριν την Μακάμπι, υπήρξε και το απόλυτα επιτυχημένο πέρασμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Εκεί που οδήγησε τους ερυθρολεύκους στην κατάκτηση δυο συνεχόμενων πρωταθλημάτων (2015, 2016) και δυο φορές στον τελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας σε Μαδρίτη (2015) και Κωνσταντινούπολη (2017).

Το όνομα του Σφαιρόπουλου λοιπόν είναι σημειωμένο στο μπλοκάκι των «πρασίνων» και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ