Τα δύο εκατ. ευρώ της Φενέρ στον Ντόρσεϊ, βάζουν στο κάδρο τον Καλάθη

Τα δύο εκατ. ευρώ της Φενέρ στον Ντόρσεϊ, βάζουν στο κάδρο τον Καλάθη

Σε αναμμένα κάρβουνα ο Ολυμπιακός για τον Ντόρσεϊ. Και σε alert για τον Καλάθη αν…

Στα πόδια του Τάιλερ Ντόρσεϊ η μισή Ευρωλίγκα. Με την Ρεάλ, την Παρτιζάν και πλέον και την Φενέρ να είναι στο κόλπο για τον άσο του Ολυμπιακού.

Οι Τούρκοι του Δημήτρη Ιτούδη μάλιστα ακούγεται ότι του προσφέρουν 2 εκατ ευρώ ετησίως σε μια εξέλιξη που αν επιβεβαιωθεί προφανώς αλλάζει τις ισορροπίες και τους καθιστά φαβορί αν ο Ντόρσεϊ επιλέξει αυστηρά με οικονομικά κριτήρια την παραμονή του στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: «Ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται για Μπολομπόι και Αντετοκούνμπο»

Διότι δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο διεθνής γκαρντ έχει πάντα στο μυαλό του την επιστροφή του στο ΝΒΑ.

Όπως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και το δέσιμο του πλέον με τον νταμπλούχο Ολυμπιακό και το κοινό του. Δεδομένα που σαφώς μπορεί να παίξουν τον ρόλο τους σε μια ιστορία που δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σε σίριαλ.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα διαχειριστούν την κατάσταση οι Πειραιώτες που έχουν ανεβάσει την πρόταση τους στο 1,2 εκατ ευρώ. Έχει σημασία πόση υπομονή θα δείξουν. Και κυρίως ποια «κουμπιά» της αγοράς θα πατήσουν αναζητώντας ενδεχομένως plan b.

Διότι η μια μεταγραφή διαδέχεται την άλλη στην Euroleague. Και παίκτες που είναι σήμερα διαθέσιμοι, δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι και αύριο στην αγορά.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του Νικ Καλάθη. Και σίγουρα όχι τυχαίο. Υπάρχει η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που χάσει τον Ντόρσει καλοβλέπει την περίπτωση του άσου της Μπαρτσελόνα.

Μπορεί κάλλιστα οι Ερυθρόλευκοι να αλλάξουν το πλάνο τους στην περιφέρεια. Να δώσουν περισσότερο χρόνο στο «2» στον Σλούκα μέσω Νικ και να καλύψουν έτσι την κατάσταση. Καλύπτοντας μαζί και την απώλεια ενός «ελληνικού» διαβατηρίου σαν αυτό που ο Ντόρσει έχει στην κατοχή του.
Και πέρσι ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε σοβαρά με τον Νικ. Και για χάρη του όμως γίνεται χαμός. Υπάρχει κυρίως το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού που επιθυμεί όσο τίποτε άλλο την επιστροφή του σπουδαίου άσου στο ΟΑΚΑ.

Συζητιέται λοιπόν αρκετά τις τελευταίες ώρες, η πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός θα μπει για τον Καλάθη. Και ότι μπορεί να ανοίξει άμεσα έναν πρώτο κύκλο επαφών με τον ατζέντη του (αν δεν το έχει κάνει ήδη)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ