Ο Ομπράντοβιτς προσπαθεί να «αρπάξει» τον Ντόρσεϊ!

Ο Ομπράντοβιτς προσπαθεί να «αρπάξει» τον Ντόρσεϊ!

Πληροφορίες από το εξωτερικό θέλουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει κάνει μεγάλη πρόταση στον ΝτόρσεΪ για να τον πάρει στην Παρτίζαν - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το μέλλον του ομογενή άσου.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και το αποδεικνύει έμπρακτα, με τους Ερυθρόλευκους, όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα από to10.gr, να έχουν ανεβάσει την πρότασή τους στα 1.2 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν.

Οι Ερυθρόλευκοι του προσφέρουν συμβόλαιο 1+1 χρόνων με οψιόν αποχώρησης για το ΝΒΑ το καλοκαίρι του 2023, αλλά δεν… παίζουν μόνοι τους, αφού όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θέλει να «κλέψει» τον ομογενή γκαρντ!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη Σερβία, ο Ζέλικο θέλει να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στην Παρτιζάν και η ομάδα του Βελιγραδίου φέρεται να προσφέρει στον 26χρόνο συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν το 1.5 εκατ. δολάρια ετησίως.

Η πρόταση της σέρβικης ομάδας, εάν ισχύουν όσα γράφουν στο εξωτερικό, είναι καλύτερη από την αντίστοιχη του Ολυμπιακού, κατά 300.000 δολάρια, με την «σφήνα» της Παρτιζάν να δυσκολεύει την υπόθεση του Τάιλερ Ντόρσεϊ και την παραμονή του στους Πειραιώτες.

Οι Ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να έχουν την απάντηση του ομογενή γκάρντ μέχρι την Παρασκευή ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να ξέρουν τι μέλλει γενέσθαι και πώς θα κινηθεί ο μεταγραφικός τους σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Ντόρσεϊ, με τον Ολυμπιακό να έχει αποδείξει περίτρανα ότι θέλει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και την επόμενη χρονιά. Ο ομογενής γκαρντ άλλωστε ήταν από τους πρωταγωνιστές των Πειραιωτών την περσινή σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ