Καντζούρης: «Ύψιστη τιμή και ευθύνη να είσαι στην ΑΕΚ!»

Καντζούρης: «Ύψιστη τιμή και ευθύνη να είσαι στην ΑΕΚ!»

Ο Ηλίας Καντζούρης μίλησε για την επιστροφή του στην ΑΕΚ ως προπονητής και τόνισε ότι είναι τεράστια τιμή.

Ο Ηλίας Καντζούρης είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Έλληνα τεχνικό.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν μεταξύ του Ηλία Καντζούρη και του Κούρο Σεγκούρα και ζύγιζαν τα υπέρ και τα κατά κάθε περίπτωσης. Τελικά ο Μάκης Αγγελόπουλος, πήρε την απόφαση και ο παλιός γνώριμος της ομάδας (βοηθός του Μπάνκι το 2018-19) θα οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην Basket League της επόμενης περιόδου, με τον Σεγκούρα να αποχωρεί και ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ να τον ευχαριστεί για τη συνεισφορά του.

Ο Καντζούρης μίλησε μάλιστα για πρώτη φορά ως προπονητής των κιτρινόμαυρων και χαρακτήρισε ύψιστη τιμή και ευθύνη που θα καθίσει στον πάγκο της Ένωσης.

«Αποτελεί ύψιστη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΑΕΚ. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον Πρόεδρο, κύριο Μάκη Αγγελόπουλο, και τον Γενικό Διευθυντή, κύριο Γιώργο Χήνα. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας ομάδας, που θα τιμήσει το έμβλημα, τα χρώματα και την παράδοση του πολύ μεγάλου αυτού Σωματείου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ