Ιτούδης: Μπαίνει σφήνα για Κάνααν και Καλάθη

Ιτούδης: Μπαίνει σφήνα για Κάνααν και Καλάθη

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχασε τον Ντόρσει αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και κινείται στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο ο Δημήτρης Ιτούδης παραμονεύει στην γωνία...

Σαν φάντης μπαστούνι μπροστά σε Ολυμπιακό (αλλά και Παναθηναϊκό;) ο Δημήτρης Ιτούδης; Προφανώς δεν είναι στις προθέσεις του ομοσπονδιακού μας τεχνικού. Η αγορά της Euroleague όμως έχει πάρει φωτιά, οι μεταγραφές διαδέχονται η μία την άλλη και ο Έλληνας κόουτς  είναι… διπλός πράκτορας. Δεν είναι μόνο το εθνόσημο. Είναι και η Φενέρμπαχτσε τις τύχες της οποίας κρατά εδώ και μερικές εβδομάδες. Και μιας και η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει πάνω-κάτω τις ίδιες ανάγκες με τους αιώνιους αλλά και -ελέω Ιτούδη- μια φιλοσοφία στο build up που λογικά παραπέμπει στην ελληνική σχολή; Το ένα φέρνει το άλλο.

Κάπως έτσι λοιπόν, πρώτη η Φενέρ για Ντόρσει. Έπειτα η Φενέρ για τον Νικ Καλάθη που είναι στο σημάδι των αιωνίων. Τώρα  η Φενέρ και για τον Καναάν


Ο μεταγραφικός πυρετός συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να κοιτάζει περιπτώσεις παικτών. Μπορεί ο Ντόρσει να αποτελεί πλέον παρελθόν και να έχουν αποκτηθεί ήδη τρεις παίκτες αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν καθησυχάζονται.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν ανοιχτές κεραίες στην αγορά και προσεγγίζουν τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μετά λοιπόν την αποχώρηση του ομογενή σούτινγκ γκαρντ, οι νταμπλούχοι Ελλάδος έχουν μπει δυνατά για Αιζάια Κανααν και Νικ Καλάθη.


Πρέπει όμως να έχουν πάντα υπόψιν τους την Φενέρμπαχτσε, η οποία δημοσιεύματα , έχοντας πλέον στην ηγεσία της τον Δημήτρη Ιτούδη προσαρμόζει το build up της με βάση τον σχεδιασμό του έμπειρου Έλληνα τεχνικού ο οποίος φαίνεται να προτιμάει το μοντέλο της Ελληνικής σχολής και νοοτροπίας και να θέλει να χτίσει μια ομάδα με βάση την λογική και τις κύριες ανάγκες της.

Η Φενέρμπαχτσε προσπάθησε  πριν λίγες μέρες να αποκτήσει παίκτη τον οποίο διεκδικούσε ο Ολυμπιακός και δεν πρόκειται για κάποιον άλλον από τον δικό του την περασμένη σεζόν , Ντόρσει , ο οποίος δέχθηκε πρόταση για διετές συμβόλαιο με αποδοχές 3 εκατομμύρια ευρώ από τους Τούρκους αλλά την αρνήθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ένας χρόνος Τάιλερ Ντόρσεϊ: Ο σκόρερ, το ΟΑΚΑ και το όνειρο του ΝΒΑ(vids)

Ο Ντόρσει τελικά απέρριψε και τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε με στόχο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Η Τουρκική ομάδα δεν έμεινε εκεί και μπήκε και αυτή στην μάχη  δύο Ελληνικών συλλόγων αυτή τη φορά. Η ομάδα του ομοσπονδιακού  μας τεχνικού, παραφυλάει στο προηγούμενο στενό, και ζητάει  εκτός από τον Κανααν και τον Νικ Καλάθη ο οποίος μετά την αποδέσμευση του από την Μπαρτσελόνα είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα που κυκλοφορούν εκεί έξω.


Όμως η υπόθεση Καλάθη η οποία αποτελεί ένα  τρίγωνο, σιν, ένα, βαμμένο στα Ελληνικά, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – Ιτούδης – Καλάθης, φαίνεται πως θα απασχολήσει και θα είναι μια ενδιαφέρουσα ιστορία με τέλος το οποίο περιμένουν όλοι πως και πως.


Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα και παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη σε αυτήν θα πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στις τρεις αυτές προς το παρόν ομάδες, και ποιος ξερει ίσως στην συνέχεια προκύψει και κάποια ακόμα . Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήδη παίζεται μια σκληρή μάχη μεταξύ γνωστών και φίλων και η συνέχεια θα μεταφερθεί στις οθόνες μας εντός ολίγων ημερών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ