Το Περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022/23

Το Περιστέρι ανακοίνωσε την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2022/23

Στην διάθεση του κοινού είναι τα εισιτήρια διαρκείας του Περιστερίου για τη σεζόν 2022/23.

Με τον Βασίλη Σπανούλη στο «τιμόνι» το Περιστέρι έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη εν όψει της ερχόμενης σεζόν στην Basket League, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας των Δυτικών προαστίων.

Φυσικά και για να πετύχει η νέα προσπάθεια της ομάδας του Σπανούλη, χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό της θέτοντας σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2022/23.

Διαβάστε επίσης: Προχωράει ο σχεδιασμός του Σπανούλη: Ανακοίνωσε και Μπράουν το Περιστέρι

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η Διοίκηση της ΚΑΕ Περιστερίου πραγματοποίησε την υπέρβαση και ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλης Σπανούλης, είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας! Σύσσωμη η «κυανοκίτρινη» οικογένεια καλεί τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τη φιλόδοξη προσπάθεια γεμίζοντας το γήπεδο!

Όλοι μαζί αγκαλιάζουμε και ενισχύουμε την προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη και των παικτών του σε Ελλάδα και Ευρώπη! Όπως είπε άλλωστε και ο προπονητής της ομάδας μας «θέλουμε σε κάθε ματς το γήπεδο γεμάτο»!

Κλείσε και εσύ τη θέση σου στο «Όνειρο διαρκείας»…

Τα εισιτήρια θα διατίθενται online μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας www.peristeribc.gr, του δικτύου πωλήσεων της www.ticketmaster.gr, καθώς και από τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, καθημερινά (Δευτέρα –Παρασκευή) 16:00 – 19:00.

Για ανανεώσεις των εισιτηρίων της προηγούμενης σεζόν, εκπτωτικές τιμές και ειδικές κατηγορίες όπως παιδιά, οικογένειες, άνεργοι, ΑμεΑ, καθώς και για αγορές εισιτηρίων διαρκείας στα court seats, μπορείτε να επισκεφθείτε τα γραφεία της ΚΑΕ Περιστερίου (Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου»), Τζων Κέννεντυ & Γιαννιτσών 81Α, Περιστέρι, 12131, καθημερινά (Δευτέρα –Παρασκευή) 16:00 – 19:00».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ