Ο Σπανούλης, ο Νέντοβιτς και η δεύτερη φορά του Ραζνάτοβιτς

Ο Σπανούλης, ο Νέντοβιτς και η δεύτερη φορά του Ραζνάτοβιτς

Persona non grata για τον Παναθηναϊκό ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μετά το χουνέρι με τον Νέντοβιτς… Τι τον συνδέει με τον Σπανούλη και πως αλλάζουν τα δεδομένα στους πράσινους

Λίγες μέρες πριν έφερε τον Ντέγιαν Ράντονιτς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και τώρα μετά το χουνέρι με τον Νεμάνια Νέντοβιτς βρίσκεται ξανά στη «μαύρη» λίστα των πρασίνων. Εκεί που ουσιαστικά βρισκόταν για χρόνια ο κορυφαίος μάνατζερ Μίσκο Ραζνάτοβιτς ελέω Σπανούλη

Το θέμα Νέντοβιτς που «έσκασε σαν βόμβα» σήμερα στον Παναθηναϊκό με τον Σέρβο άσο, που ήταν ουσιαστικά ότι πιο ποιοτικό διέθετε τα δύο τελευταία χρόνια η ομάδα του τριφυλλιού, να βρίσκει έναν όρο στο συμβόλαιο του και να κερδίζει για μόλις 300 χιλιάδες την ελευθερία του ώστε να υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα, οδηγεί σε αλυσιδωτές εξελίξεις. Όπως προκύπτει από τους πράσινους ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι persona non grata για αυτούς που ξεκόβουν κάθε επαφή μαζί του προφανώς θεωρώντας εξαιτίας της στάσης του στην υπόθεση του Νέντοβιτς.

Διαβάστε επίσης: Ιτούδης: Μπαίνει σφήνα για Κάνααν και Καλάθη

Είναι χαρακτηριστικό πως μετά από καιρό η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ξανά μεγάλο deal με τον πανίσχυρο ατζέντη μέσα από την επιλογή του Ράντονιτς που άφησε τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα και ήρθε στην Ελλάδα για τους πράσινους υπολογίζοντας μάλιστα βάσιμα και στον Νέντοβιτς.

Παίκτη που πλέον θα βρει ξανά αντίπαλο στην Ευρωλίγκα με τα πλάνα του Παναθηναϊκού να γίνονται άνω-κάτω καθώς ο σχεδιασμός αναπροσαρμόζεται. Είναι επιτακτική ανάγκη να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Νεμάνια Νέντοβιτς και το έργο της ομάδας μόνο εύκολο δεν είναι.

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι πως εδώ και χρόνια ο Ραζνάτοβιτς ήταν μακριά από τους πράσινους παρότι διαθέτει ένα πελατολόγιο ζηλευτό. Ο λόγος ήταν και πάλι για τους πράσινους σκληρός. Δεδομένα πιο σκληρός από αυτό του Νέντοβιτς αν αναλογιστούμε πως ο τότε πελάτης του Σέρβου ατζέντη, Βασίλης Σπανούλης, επέλεξε να αρνηθεί την εντυπωσιακή πρόταση του ΠΑΟ για ανανέωση πηγαίνοντας στον αιώνιο αντίπαλο και αλλάζοντας για πάντα τα δεδομένα στο ελληνικό μπάσκετ με την συνέχεια να είναι γνωστή σε όλους.

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς από τότε είχε χρεωθεί το μερίδιο που του αναλογούσε για την απώλεια του Σπανούλη που επέλεξε τον Ολυμπιακό για αυτό και ο ΠΑΟ απομακρύνθηκε από τα… λημέρια του.

Η συνεργασία για τον Ράντονιτς έδειχνε πως ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις των πρασίνων και του μεγαλοατζέντη. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που από την στιγμή που έγινε το deal του Ράντονιτς έκαναν… παρέλαση για τους πράσινους τα ονόματα των παικτών που έχει ο Ραζνάτοβιτς.

Είτε μιλάγαμε για τον τρομερό Μπέικον της Μονακό που πήγε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό είτε για τον «ερυθρόλευκο» μέχρι πρότινος Χασάν Μάρτιν που είναι/ήταν ψηλά στην λίστα του Παναθηναϊκού για τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Παπαγιάννη ποντάροντας στην δυναμική που βγάζει επιθετικά.

Όλα αυτά όμως… last year καθώς οι ώρες που έχουν μεσολαβήσει από την στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Νέντοβιτς λέει bye-bye στον ΠΑΟ μοιάζουν πλέον με… χρόνια στην σχέση της ομάδας με τον Ραζνάντοβιτς.
Με τον πανίσχυρο ατζέντη να το κάνει για δεύτερη φορά και τον Παναθηναϊκό να ζει σε… μίνι έκδοση την εποχή Σπανούλη. Μέχρι και τα ερυθρόλευκα είναι ίδια…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ