Ερυθρός Αστέρας: «Πληρώσαμε τη ρήτρα του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Ερυθρός Αστέρας: «Πληρώσαμε τη ρήτρα του Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό»

Ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωσή του ξεκαθάρισε ότι πλήρωσε τη ρήτρα του Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό και πως έλαβε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταγραφή.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι και επίσημα παίκτης του Ερυθρού Αστέρα από την Πέμπτη, με τον Παναθηναϊκό να λαμβάνει από τη σέρβικη ομάδα τα χρήματα που απαιτούνταν προκειμένου να μείνει ελεύθερος ο Σέρβος γκαρντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας μάλιστα με ανακοίνωσή του ανέφερε πως κατέβαλε το buy out του Νεμάνια Νέντοβιτς και έλαβε όλα τα απαραίτητα χαρτιά για τον Σέρβο γκαρντ, κάτι που σημαίνει ότι νομότυπα πλέον ο διεθνής γκαρντ επιστρέφει στην ομάδα που αγωνιζόταν πριν από μια δεκαετία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Προκειμένου να αποτραπεί η παραπληροφόρηση και οι εικασίες στο κοινό της Σερβίας και της Ελλάδας, οι οποίες εμφανίστηκαν τις προηγούμενες δύο ημέρες, ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό ότι κατέβαλε την προβλεπόμενη αποζημίωση για τον παίκτη Νεμάνια Νέντοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Έτσι, έχουν ολοκληρωθεί και επίσημα όλα τα βήματα που απαιτούνταν για τη μετακίνηση αυτή. Ο Ερυθρός Αστέρας έλαβε όλα τα απαραίτητα χαρτιά από τον ελληνικό σύλλογο την Παρασκευή, κάτι που σημαίνει ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς επέστρεψε επίσημα στον Ερυθρό Αστέρα.

Την Πέμπτη, ο Νεμάνια Νέντοβιτς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους, και επέστρεψε στον σύλλογο μετά από 10 χρόνια.

Ο Νέντοβιτς είναι η πρώτη ενίσχυση του Ερυθρού Αστέρα σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο και μετά την πρόσληψη του νέου προπονητή Βλάντιμιρ Γιοβάνοβιτς, ο σύλλογος θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για όλες τις περαιτέρω δραστηριότητες στη μεταβατική περίοδο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ