«Βόμβα» από την Τουρκία: «Η Φενέρ έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Καλάθη»

«Βόμβα» από την Τουρκία: «Η Φενέρ έχει προχωρήσει αρκετά την υπόθεση Καλάθη»

Δημοσίευμα από τη γειτονική χώρα βάζει «φωτιά» για το μέλλον του Νικ Καλάθη, καθώς αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε είναι σε προχωρημένες επαφές για την απόκτηση του.

O Νικ Καλάθης είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα το φετινό καλοκαίρι στη Euroleague, καθώς όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Μπαρτσελόνα. Ο Έλληνας γκαρντ παρότι έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τους μπλαουγκράνα δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος προχώρησε και στην απόκτηση του Τόμας Σατοράνσκι και θα λύσει αργά ή γρήγορα τη συνεργασία του με τους Καταλανούς.

Ο Καλάθης λοιπόν απασχολεί έντονα τόσο τον Παναθηναϊκό που θέλει την επιστροφή του και έχει καταθέσει μια αρκετά «γενναία» πρόταση, όσο και τον Ολυμπιακό, που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του και αποτελεί έναν από τους παίκτες που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ωστόσο, οι δυο ελληνικές ομάδες δεν είναι οι μοναδικές που ενδιαφέρονται για τον ομογενή γκαρντ, αφού η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη έχει κάνει γερό μπάσιμο για να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία μάλιστα οι επαφές της τούρκικης ομάδας με την πλευρά του Καλάθη είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις στην υπόθεση.

Ο Ιτούδης που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τη Φενέρ, θέλει στο πλευρό του Σκότι Γουίλμπεκιν έναν δημιουργικό γκαρντ που θα τον «ελευθερώνει» και ο Καλάθης είναι ο ιδανικός. Εξάλλου, πρόκειται για τον κορυφαίο πασέρ στην ιστορία της Euroleague και έναν από τους πιο έξυπνους παίκτες στη θέση «1» στην ιστορία της διοργάνωσης.

Την ώρα λοιπόν που ο Καλάθης ακούγεται όλο και πιο έντονα για τον Παναθηναϊκό, οι Τούρκοι έριξαν «βόμβα» με τα δημοσιεύματα τους, τονίζοντας ότι οι συζητήσεις είναι σε τελικό στάδιο και την εβδομάδα που έρχεται θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί όμως πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, ή μάλλον πιο σωστά όταν θα μείνει ελεύθερος.

Ο Καλάθης έχει συνολικά στη Euroleague 281 συμμετοχές, ενώ έχει στην καριέρα του 9.4 πόντους, 6,1 ασίστ και 3,6 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ