Σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για τον Παναθηναϊκό

Σε πρώτο πλάνο ο Γιώργος Καλαϊτζάκης για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη φυγή του Ιωάννη Παπαπέτρου, θέλει να φέρει πίσω τον Γιώργο Καλαϊτζάκη για να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του.

Η Παρτίζαν κατάφερε να πείσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου να μετακομίσει στη Σερβία για λογαριασμό της και έτσι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Έλληνας φόργουορντ με τη φυγή του για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρώτο για το σύνολο του Ντέγιαν Ράντονιτς φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, με τους Πράσινους να φαντάζουν φαβορί για την απόκτησή του.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Άντριους

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε επιλεχθεί στο νούμερο 60 του Draft 2021 από τους Ιντιάνα Πέισερς και κατέληξε στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ωστόσο το γεμάτο ρόστερ των ελαφιών δεν του έδωσε πολλές ευκαιρίες, παίζοντας κυρίως στη θυγατρική ομάδα του συλλόγου.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος και οι Θάντερ τον υπέγραψαν. Το σύνολο από την Οκλαχόμα βρίσκεται σε διαδικασία «χτισίματος» και ο Έλληνας παίκτη πήρε ορισμένες ευκαιρίες. Όμως δεν είναι σίγουρο πλέον πως θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ και ο Παναθηναϊκός μοιάζει μια πολύ καλή επιλογή για την καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη αποκτήσει τον αδερφό του, Παναγιώτη, από τη Λιετκάμπελις, κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στην απόφαση του Γιώργου Καλαϊτζάκη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ