Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Άντριους

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε ο Άντριους

Ο 29χρονος γκαρντ υπέγραψε στον Παναθηναϊκό και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί από το Τριφύλλι.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον Άντριου Άντριους. Ο 29χρονος γκαρντ, ο οποίος όπως ενημερωθήκατε από to10.gr τα είχε βρει σε όλα με τους Πράσινους, υπέγραψε στο Τριφύλλι και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός άσος θα αποτελέσει την πέμπτη μεταγραφή του Τριφυλλιού, μετά τους Πάρις Λι, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μάριους Γκριγκόνις και Νέιτ Γουόλτερς, ενώ ακολουθεί ο Ντέρικ Ουίλιαμς, με τους Πράσινους να βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τον 31χρονο φόργουορντ.

Διαβάστε επίσης: Ποιοι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται σε φουλ αγωνιστική δράση

Ο Άντριου Άντριους προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την Μπούρσασπορ, στην οποία είχε 14 πόντους και 4,2 ασίστ ανά παιχνίδι στο EuroCup, ενώ για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκε επίσης η Παρτιζάν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Είναι ένας εξαιρετικός σουτέρ τριών πόντων, με τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ να ολοκληρώνει την περσινή σεζόν με 39.8% ποσοστό ευστοχίας έξω από τα 6.75 μ.

Ο έμπειρος άσος αγωνίζεται κυρίως ως «2», αλλά μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στον «1», βοηθώντας πολύ τον εκάστοτε προπονητή του. Την προπέρσινη σεζόν έπαιξε στην Νταρουσάφακα, έχοντας 16,1 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,4 ασίστ ανά ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ