Αποκαλύψεις του πρόεδρου του Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς και «βόμβα» με Λάσο

Αποκαλύψεις του πρόεδρου του Ερυθρού Αστέρα για Ράντονιτς και «βόμβα» με Λάσο

Τι είπε για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τι αποκάλυψε για τον Πάμπλο Λάσο ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Με αρκετές αλλαγές θα παραταχθεί τη νέα σεζόν ο Ερυθρός Αστέρας. Μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του Ντέγιαν Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό, οι Ερυθρόλευκοι πήραν το… αίμα τους πίσω, αποκτώντας τον Νεμάνια Νέντοβιτς από το «τριφύλλι».

Την ίδια ώρα οι Σέρβοι βρίσκονται μια ανάσα και από τον Χασάν Μάρτιν. Ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Νεμπόισα Τσόβιτς, αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ράντονιτς, καθώς έριξε και μια «βόμβα», αποκαλύπτοντας πως στον σύλλογο υπήρξε αισιοδοξία για μια συμφωνία με τον Πάμπλο Λάσο!

Διαβάστε επίσης: «Θρίλερ» με Πινέδα: Η άμεση αποχώρηση από τη Θέλτα και το γερό «πρέσινγκ» της ΑΕΚ

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Λάσο: «Πιστεύαμε πως ο Λάσο θα κάτσει στον πάγκο μας, μόλις μάθαμε όσα έγιναν με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν μιλήσαμε για το συμβόλαιό του, λάβαμε μια απάντηση πως η κατάσταση της υγείας του δεν του επιτρέπει να προπονεί».

Για τον Ράντονιτς: «Δεν περιμέναμε πως θα αποχωρήσει. Μέσα στον Ιούνιο θεωρήσαμε πως θα συνεχίσουμε μαζί. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εργάστηκε στη Σερβία, υπήρξε μια ιστορία με καθυστέρηση στις πληρωμές. Ύστερα αρχίσαμε να ψάχνουμε προπονητή. Πάντα υπάρχει ρίσκο με τους ξένους προπονητές, καθώς πρέπει να υπάρχει σταθερότητα ειδικά στο οικονομικό σκέλος».

Για τους παίκτες που έχουν στόχο: «Μιλήσαμε με τον Τεόντοσιτς. Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα μείνει για άλλον έναν χρόνο στο ΝΒΑ, ενώ ο Νεμάνια Μπιέλιτσα διάλεξε τη Φενέρμπαχτσε. Θα υπάρξουν νέες επαφές με τον Ραντούλιτσα».

Για τον Νίκολα Κάλινιτς: «Ακόμα ελπίζω πως ο Κάλινιτς θα μείνει. ‘Εχουμε πιθανότητες να ανανεώσει το συμβόλαιό του με μια νέα πρόταση, που μπορεί να είναι πιο δυνατή από της Μπαρτσελόνα. Η Βίρτους Μπολόνια ενδιαφέρεται και αυτή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ