Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: Συμφώνησε με Κουζμίνσκας ο Παναθηναϊκός

Αποκάλυψη από τη Λιθουανία: Συμφώνησε με Κουζμίνσκας ο Παναθηναϊκός

Οι Λιθουανοί ισχυρίζονται πως ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε σμυφωνία με τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σιγά σιγά τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μετά τις αποχωρήσεις Παπαπέτρου και Νέντοβιτς και τις μεταγραφές των Γκριγκόνις, Ουόλτερς, Άντριους και Γκουντάιτις, το «τριφύλλι» σιγά σιγά οδεύει να κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Ψάχνεται για Τζούρισιτς ο Παναθηναϊκός (Vids)

Αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα. Οι «πράσινοι» εξακολουθούν να είναι ενεργοί στην αγορά, με τα ΜΜΕ της Λιθουανίας να ισχυρίζονται πως είναι έτοιμοι να κλείσουν ακόμα μια μεταγραφή. Ο λόγος για τον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο 32χρονος πάουερ φόργουορντ φέρεται να έχει δώσει χέρια με τον Παναθηναϊκό και να ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα, σύμφωνα με την λιθουανική ιστοδελίδα «tv3.lt».

Ο Λιθουανός την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ζενίτ, αλλά μετά την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία, έφυγε από τη χώρα και δεν επέστρεψε ποτέ. Ωστόσο, λόγω του συμβολαίου του με τη Ζενίτ δεν μπορούσε να ενταχθεί σε άλλη ομάδα.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ των Λιθουανών και ο Κουζμίνσκας ντυθεί στα «πράσινα» δεν θα είναι η πρώτη του εν ελλάδι εμπειρία, καθώς το 2019 είχε βρεθεί ξανά στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο 32χρονος άσος έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Μάλαγα, Νιου Γιορκ Νικς, Αρμάνι Μιλάνο και Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Δείτε τον Κουζμίνσκας εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ