Στρέλνιεκς: «Τα είχαμε βρει σκούρα με τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ»

Στρέλνιεκς: «Τα είχαμε βρει σκούρα με τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ»

O Γιάνις Στρέλνιεκς μίλησε για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του, αλλά και για τις εντυπώσεις του από την ΑΕΚ ως αντίπαλο.

Μετά από τρία χρόνια ο Γιάνις Στρέλνιεκς επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα, με την ΑΕΚ να επισημοποιεί την απόκτησή του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Λετονός γκαρντ μίλησε για τη μετακίνησή του στη «Βασίλισσα», ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις αναμετρήσεις με τους «κιτρινόμαυρους», όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης: Νέο επεισόδιο με Ντουράντ στους Νετς: Σκέψεις να μην συμμετάσχει στην προετοιμασία

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aekbc.gr:

«Επιστρέφω στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια, έχοντας αρκετές αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Θυμάμαι έντονα, ότι απέναντι στην ΑΕΚ, με την τότε ομάδα μου, τα είχαμε βρει… σκούρα, καθώς είχαμε χάσει σε σημαντικές αναμετρήσεις, μεταξύ αυτών και στον Τελικό Κυπέλλου. Ήταν άλλωστε μία σημαντική χρονιά για την ΑΕΚ, καθώς ήταν σε τρομερή φόρμα, κατακτώντας και το Basketball Champions League.

Γνωρίζω, ότι η ομάδα μας βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο πλέον, όμως στις συζητήσεις μου με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, συνειδητοποίησα πως υπάρχει η διάθεση για κάτι καλό. Άλλωστε, αν δεν έχεις φιλοδοξίες, ποιο είναι το νόημα; Εμείς, πρέπει να κάνουμε ένα βήμα τη φορά. Το μπάσκετ δεν είναι αγώνας 100 μέτρων, αλλά μαραθώνιος, και χρειάζεται υπομονή και πίστη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ