Απίθανο: Η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού αυτοανακοινώθηκε στην ΑΕΚ! (Pics)

Απίθανο: Η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού αυτοανακοινώθηκε στην ΑΕΚ! (Pics)

Η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού, Χριστίνα Σκέντζιου ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ όπως η ίδια «πρόδωσε» μέσω του λογαριασμού στο instagram

Η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει καινούρια Assistant General Manager καθώς η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού αυτοανακοινώθηκε στην «Ένωση» μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, όπου προσέθεσε στις πληροφορίες τη νέα ιδιότητα της στη «βασίλισσα» καθώς επίσης ανέβασε και μια σχετική ιστορία.

Η Χριστίνα Σκέντζιου είχε δει το όνομα της να εμπλέκεται στο σκάνδαλο «Τσάπα», όταν και είχε αφαιρέσει από τα ταμεία της ΚΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ ένα χρηματικό ποσό με «εντολή» Τσάπα όπως η ίδια είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Πλήγμα με Παπαπέτρου στην Εθνική – Πόσες μέρες θα μείνει εκτός

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του… «Έλληνα crypto» όπως έχει χαρακτηριστεί ο Τσάπας, είχαν «εξαφανιστεί» από τα ταμεία της ομάδας 215.800 ευρώ και όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί στην τότε πρόεδρο του Ιωνικού η οποία σε πρώτη φάση προσπαθούσε να απομακρύνει κάθε υποψία από το πρόσωπο της.

Στην συνέχεια είχε παραδεχθεί πως αυτή είχε πραγματοποιήσει τις δύο αναλήψεις των 200.000 και 15.800 ευρώ αντίστοιχα αλλά με εντολή που είχε δεχτεί από τον κύριο Τσάπα.

Την κίνηση αυτή την είχαν υποψιαστεί μάλιστα οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ιωνικός καθώς η Χριστίνα Σκέντζιου ήταν η μοναδική που είχε πρόσβαση στον συγκεκριμένο λογαριασμό και στη συνέχεια της έστειλαν εξώδικο καλώντας να επιστρέψει τα χρήματα αν τα έχει ακόμα στην κατοχή της ή να δώσει πληροφορίες σχετικά με την πορεία τους.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως συνέβη από τη στιγμή που η πρώην πρόεδρος του Ιωνικού ανέλαβε νέα θέση σε άλλη ΚΑΕ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ