Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Άντριους (pics)

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Άντριους (pics)

Ο Άντριου Άντριους έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου (20/8) για να ενσωματωθεί στον Παναθηναϊκό.

Την προσεχή Δευτέρα (22/8) ξεκινά η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, με τους «πράσινους» να υποδέχονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα τους ξένους παίκτες.

Το απόγευμα του Σαββάτου ήταν η σειρά του Άντριου Άντριους να φτάσει στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί με την ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του Ντάγιαν Ράντονιτς.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο το four-peat και το 48ο!

Ο έμπειρος άσος έρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν με την Μπούρσασπορ και στον Παναθηναϊκό ποντάρουν πολλά πάνω του για τη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είμαι ενθουσιασμένος! Ξέρω την ιστορία του Παναθηναϊκού, είχα έναν καλό φίλο που αγωνιζόταν εδώ (σ.σ. Μάικ Τζέιμς). Μεγάλωσα και μεγαλώνω εδώ και κάποια χρόνια παρακολουθώντας την ομάδα να παίζει. Σίγουρα γνωρίζω την ιστορία της και είμαι χαρούμενος και ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στο paobc.gr.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στους φίλους της ομάδας: «Όπως προανέφερα, είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι και οι συμπαίκτες μου είναι και ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ και να τους χαρίσουμε ένα εντυπωσιακό θέαμα. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος, να προσπαθούμε να κερδίζουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ