Βετούλας : «Είχαμε στο μυαλό μας το επόμενο ματς»

Βετούλας : «Είχαμε στο μυαλό μας το επόμενο ματς»

Μετά τη βαριά ήττα του Ρεθύμνου από τον Παναθηναϊκό με 103-69, ο προπονητής των Κρητικών εξήγησε την αιτία πίσω από την κακή εικόνα της ομάδας του.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου Νίκος Βετούλας μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό δήλωσε:

«Αν εξαιρέσουμε το α’ δεκάλεπτο που ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, σοβαροί και συγκεντρωμένοι, στη συνέχεια δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε την ποιότητα την ικανότητα του Παναθηναϊκού.

Ο κόουτς αντιμετώπισε πολύ σοβαρά το ματς. Εμείς δεδομένου ότι έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς το Σάββατο απέναντι στην Κύμη, προσπαθήσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο στα παιδιά, ενώ η απουσία του Γκούντγουιν περιόρισε το ροτέισον.

Σίγουρα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά στην άκρη του μυαλού μας φάνηκε ότι είχαμε το επόμενο ματς. Τώρα θα ξεκουραστούν τα παιδιά και θα κοιτάξουμε να πάμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο στη Χαλκίδα.

Σίγουρα όλα τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και θα κρίνουν που μπορούμε να φτάσουμε τη φετινή σεζόν. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να αποκτήσουμε την ομοιογένεια και το πάθος για τη νίκη, που βλέπουμε ότι στα τελευταία 2-3 παιχνίδια δεν το έχουμε.

Αν εξαιρέσουμε το ματς με το Λαύριο και τον ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας, θεωρώ ότι στο αμυντικό κομμάτι δεν παίζουμε με την ίδια ενέργεια. Θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό αρχής γενομένης από το Σάββατο. Υπάρχει εμπιστοσύνη στα παιδιά και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ