Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα! (vid)

Οριστικό: Στον Παναθηναϊκό ο Πονίτκα – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα! (vid)

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ο Ματέους Πονίτκα. Ο Πολωνός γκαρντ έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους Πράσινους.

O Mατέους Πονίτκα είναι οριστικά παίκτης του Παναθηναϊκού, αφού ήρθε σε συμφωνία με το Τριφύλλι και έρχεται άμεσα στην Αθήνα ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το 10.gr ο Πολωνός γκαρντ τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ ψηλά στη λίστα του Ντέγιαν Ράντονιτς και του Αργύρη Πεδουλάκη ώστε να είναι ο εκλεκτός στην θέση «3».

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Φουλ για βασικός στην Τούμπα ο Μπερνάρντ!

Έτσι η διοίκηση των πρασίνων έτρεξαν την περίπτωσή του και ήρθαν σε συμφωνία και με την Ρέτζιο Εμίλια για την αποδέσμευσή του με ένα μικρό buy out.

Να σημειωθεί πως ο Πονίτκα μετά την «εξωπραγματική» εμφάνιση κόντρα στην Σλοβενία στο Eurobasket στη φάση των «8» μπήκε στα μπλοκάκια πολλών ομάδων όπως της Αναντολού Εφές, της Βίρτους Μπολόνια και της Μπασκόνια.

Τέλος να σημειωθεί πως έχει τεράστια εμπειρία από την Εuroleague αφού μέχρι να ξεσπάσει ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας αγωνιζόταν στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ